Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от май, 2015

Daily Basics....Cigar time....and Coffee...

Съботно настроение с пура и кафе.... Една от любимите ми пури и ароматно кафе. Часовникът е Swatch White Chronograph за Швейцарският Волейболен Отбор (Скоро очаквайте ревю).Очилата прибавят много приятно винтич усещане. Хубава събота на всички! Z.P.

Daily Basics.....Jazz...

Днес,като за края на седмицата ще заложим на по официалният и делови стил..... Няма по мъжки аксесоари от Часовник,ръкавели и колан.За това,ще заложим на винтич стил с модерен привкус.Вечната класика е вратовръзка със забавни принтове,а ръкавелите с форма на Саксофони допълват ретро излъчването като напомнят ерата на джаза.... Часовник/Watch - Vintage 1950's Doxa Вратовръзка/Tie - H&M Бутонели/Cufflinks - Massimo Dutti Конал/Belt - Hermes Очила/EyeGlasses - Caili Vintage collection Риза/Shirt - Marks and Spencer Сако/Jacket - Hugo Boss Кърпичка/H andkerchief - Peek and Cloppenburg Визията е допълнена прекрасно с едно сиво сако,класическа кройка с едро райе и класическа риза за Бутонели. Z. P.

Daily Basics.....Аксесоари...

Отново едно по-лятно предложение за външен вид и часовник... Часовник/Watch - Parnis Black GMT on green perlon strap Риза/Shirt - Zara Man Парфюм/Eau De Toilette - Zara Man Обувки/Shoes - Pull And Bear Чорапи/Socks - H&M Предложението е за,модерният в момента камофлажен детайл на ризата,който в комбинация със зелените обувки придават много приятно цветно настроение.Външният вид на часовника само допълва милитари излъчването. Z. P.

Неделно настроение.....

Неделята, винаги ми е била любима за носене на Vintage часовници.... А какво по добро от Poljot с аларма от 70те години.Механизма е 2612 с 18 камъка. Състоянието е Минт и една зелена нато каишка найстина го отваря прекрасно.... Oпределено часовник който ще нося...... Z. P.

Daily Basics......Cigars Time...

Съботна релаксация с любим часовник и пура. CIBAO е доминикански бранд,който от скоро се предлага на българският пазар.Всички продукти на производителя са ръчно направени и се предлагат на повече от достъпна цена.... Имам само малки забележки към свиването,защото пурата не гореше напълно равномерно,но за сметка на това е лека към твърда пура с приятен аромат и вкус. Пура/Cigar - CIBAO Grand Corona Часовник/Watch - Seiko 7s26 Очила/Eyeglasses - RayBan Wayferer Химикал/BallPen - Pelikan     Z. P.  

Daily Basics.....Fabriqué en France

Нещо ме е обзела вълна Френчализъм..... ....и за това ще ви споделя малко сутрешно настроение с нещо спортно и свързано с автомобилите.... Сравнително рядък часовник Peugeot Le Sport с японски кварцов механизъм.... Z. P.

Представяне на марката Fossil Group....

Днес ще ви представя един бранд, които е сред най - продаваните на нашия пазар, а и на Американския. Все пак фирмата е основ ана в С ъединените Щати (Ричардсън,Тексас) през 1984г . и предлага на пазара дрехи и аксесоари. В началото се е казвала „ Overseas Products International “ , ч ак по - късно с и променя името на „ Fossil “ . Основател на фирмата е Том Картсотис , по идея на брат му Коста Картсотис (CEO),като за име на Фирмата използват пр я кора на б аща си. Коста предлага на брат си да основе фирма , която може да предлага достъпни и качествени часовници,аксесоари и дрехи , като се използват китайски и японски части с високо качество.Идеята е бранда да заложи на в интич визията на часовници, но те да са съобразени с модерните тенденций, а цените да са повече от достъпни. За „ Fossil “ в момента работят над 10 хиляди работни ци, а само печалбите за миналата година са над 2 милиарда долара. Вс